GRANS RESULTATS DEL TENNIS PLATJA CATALÀ AL CAMPIONAT D’ESPANYA

El Campionat d’Espanya de Tennis Platja,celebrats a Las Palmas de Gran Canària, varen comptar amb una nodrida representació i molts bons resultats dels representants del Tennis Platja Català.

En la categoria absolut masculí, cal destacar el cinquè títol consecutiu del terrassenc  Gerard Rodríguez (TP Girona-Salt) amb el canari Antomi Ramos. Els actuals campions dels jocs mundials ANOC i TOP10 del rànquing mundial, van superar en la final a la parella Victor López i Saulo Tejada 6/0 6/3.

Destacar també la tercera posició de la parella formada pels barcelonins Àlex Albors (TP Girona-Salt) i Sergi Ventura (RCT Turó).

Per la seva banda, en la prova femenina, nou títol per la jugadora de Ripollet Eva Fernández (BT Barcelona). Jugant de nou amb la canària Omayra Farias, varen superar en la final a Sabrina López i a la barcelonina Ganesha Díaz (CN Masnou), en una intensa i emocionant final, per 2/6 6/3 (10/7).

Destacar també la tercera posició per la parella Carolina Miranda i Alejandra Porteiro (BT Barcelona).

També en categoria absoluta, però en el quadre individual, segona posició per Gerard Rodríguez i Eva Fernández.

En categories juvenils, meritòria segona posició per Ariadna Costa (CD Terrassa) i Ana Romero (Cercle Sabadellès 1859) en la categoria S18. En la seva primera experiència en un Campionat d’Espanya de Tennis Platja, la parella vallesana es va veure superada per la parella Rodriguez/Leon per 6/1 6/2.

En la categoria S18 masculí, segona posició per la parella Marc Filella i Victor Duran (BT Prat), que van caure en la final davant Garcia / Delgado 6/3 6/2. Els catalans, que no partien com a caps de sèrie, van completar un excel·lent torneig, superant en les semifinals als segons favorits, Ruiz / Molina, per 6/3 7/6 (5).

En la categoria S14, també cal destacar el sotscampionat de la jove tennista gironina Clàudia Casas (TP Girona Salt). Fent parella amb Jiménez, van caure en la fina davant les grans favorites, Gómez/Gómez, per 6/2 6/1.

Finalment, en les categories sènior, títol pels gironins Àlex Casas i Jordi Rodríguez (TP Girona-Salt) en +35, superant en la final al barceloní Àlex Albors, fent parella amb Murueta, per 6/3 6/4 i sostcampionat en +45 de nou per Àlex Albors / Murueta.