Notícies

GRAN TICB DE TENNIS PLATJA

La Platja de Bogatell de Barcelona va acollir el passat 25, 26 i 27  d’octubre el “12è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja”, una doble cita del circuit mundial de tennis platja que inclou el torneig més important de la península amb una dotació econòmica de 10.000$. El torneig va estar organitzat novament pel Beach Tennis Barcelona i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya així com de la Real Federación Española de Tenis i la Federació Catalana de Tennis .

En el quadre masculí, la parella guanyadora va ser la formada pels francesos Nicolas Gianotti i Mathieu Guegano, que van superar per un doble 6/2 a la parella formada per  Maksimilian Andersons i el català Gerard Rodríguez.

Per la seva banda, en el quadre femení, la victòria fou per segon any consecutiu per les italianes Martina Corbara i Ninny Valentini, primeres caps de sèrie de el quadre. A la final van superar les també italianes Michaela i Noemi Romani 6-4 6-3.

En el quadre mixte, victòria per la catalano-uruguaya Alejandra Porteiro, fent parella amb el menorquí  Aitor Catchot. En la final van superar al melillés Victor López i la lorquina Sabrina López.

En quan al torneig sense dotació econòmica disputat el divendres 25 d’octubre, la Gran Canària Noa Farias i la polonesa Alina Robok es van veure superades a la final per les russes Anastasiia Malkina i Anastasiya Roslichenko 6-1 6-0, mentre que en el quadre masculí, els francesos Régis Courtois i Guillaume Leruste van confirmar la seva condició de primers favorits vencent en la final als italians Marc Mastrantoni i Fabio Venturini 5-7 6-1 6-2.

El #beactennisBCN10000 s’ha consolidat com una cita de referència del calendari mundial del Beach Tennis Tour de la ITF i en aquesta 12ena edició  ha comptat amb més de 270 inscripcions de 20 nacionalitats diferents i ha estat novament un gran èxit esportiu i organitzatiu.

Share