Notícies

GRAN RESULTATS DEL TENNIS PLATJA CATALÀ AL CAMPIONAT D’ESPANYA

La localitat andalusa de Vera va acollir del 16 al 18 d’octubre, el Campionat d’Espanya de Tennis Platja.  Com és habitual, l’expedició catalana fou nombrosa i va obtenir uns molts bons resultats en totes les categories; sènior +35, absolut, absolut individual, S14 i S18.

Divendres 16, es va celebrar el el quadre individual , gran novetat d’aquesta edició, on el jugador del Tennis Platja Girona-Salt, Santi Puente,  es va endur el sots-campionat. Puente, va cedir davant el número 1 del rànquing nacional i 4rt del rànquing mundial, Antomi Ramos, per 7/2.

Diumenge, es van celebrar la resta de finals, amb la categoria absoluta com a plat fort de la jornada. En el quadre femení, victòria per la tennista del Beach Tennis Barcelona, Eva Fernández, amb la canària Omayra Farias com a parella. En la final van superar per 7/6(4) 6/0 a la parella formada per Sabrina López i la tennista del Nàutic Masnou, Ganesha Díaz. La tercera posició fou per la parella del Beach Tennis Barcelona, Carol Miranda i Alejandra Porteiro.

En el quadre absolut masculí títol pel terrassenc del Tennis Platja Girona-Salt, Gerard Rodríguez, amb el canari Antomi Ramos. La parella Ramos/Rodríguez, principals favorits al títol, van superar als segons caps de sèrie del torneig, Victor López/Saulo Tejada, per un doble 6/3.  Cal destacar també la tercera posició de la parella formada per Santi Puente (Tennia Platja Girona-Salt) i Pol Filella (Beach Tennis Prat).

En la resta de categories, destacar el títol de campió d’Espanya S14 de Guillem Casas (Tennis Platja Girona-Salt). Casas, amb Pablo Muñoz com a parella, van superar a Nicola Volpe i Pablo Barranquero per 7/6(4) 7/5 en una disputada final.   Destacar també els sots-campionats de la parella del Tennis Platja Girona-Salt, Alex Casas i Jordi Rodríguez i de la parella del Beach Tennis Barcelona, Alba Gamell i Alejandra Porteiro en sènior +35 , així com de Victor Duran (Beach Tennis Prat) i Marc Filella i de la parella  Carlota Duran (Beach Tennis Prat) i Ariadna Costa (CD Terrassa Hockey) en la categoria S18.

 

Share