Notícies

Gran ITF 2500$ – Trofeu Ciutat de Barcelona – de Tennis Platja!

Gairebé 100 parelles!

La prova va repartir un total de 2500$ en premis en metàl·lic i era puntuable dins el Circuit Internacional de Tennis Platja del ITF Beach Tennis Tour. L’esdeveniment va acollir 100 parelles entre federades, amateurs i infantils a la platja de Somorrostro de Barcelona, que van ocupar un total de 12 pistes durant els 2 dies que va durar el el Trofeu Ciutat de Barcelona. Una dada molt destacada, ja que va suposar una gran participació per aquest torneig de Tennis platja en que vam rebre participants de Brasil, Argentina, Aruba, França, Italia, Suissa, Moldavia, Portugal, d’arreu d’Espanya i una molt bona representació del #TennisPlatjaCatalà

Amb molt bon ambient entre tots els participants i en uns dies radiants (amb un petit ruixat que no va poder deslluir l’espectacle), es va poder gaudir d’un molt alt nivell de tennis platja, on queda palès que, any rere any, el nivell i l’afició per el tennis platja a nivell Internacional i a Catalunya en particular no para de créixer. I ens agradaria molt destacar que aquesta edició ha pogut comptar amb una categoria infantil, també amb bona participació.

Aquest torneig va despertar una gran expectació, amb una notable quantitat de persones mirant els transcurs dels partits, i sobretot durant les finals.

Varen fer entrega dels premis, Joan Navarro (President de la FCTennis), Josep Antolino (Responsable Tennis Platja de la FCTennis).

 

Agraïments

També agrair especialment el patrocini a l’Ajuntament de Barcelona, la col·laboració de Diputació de BarcelonaSecretaria General de l’Esport – Generalitat de Catalunya i Institut Barcelona Esports, al suport i implicació de tot l’equip de la Federació Catalana de Tennis, així com la impecable feina de tot l’Staff organitzatiu del Beach Tennis Barcelona Club. Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a aquesta cita ineludible del calendari Internacional de Tennis Platja, especialment als que es van desplaçar des de ben lluny per acudir a aquest torneig i amb resultat tant exitós!

 

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

 

Quadre d’honor

Aquests van ser els guanyadors/res de les diferents categories:

Absolut Femení
Guanyadores Nadia i Sara Leuenberger
Finalistes Gemma Egea i Adèle Sauguet
Absolut Masculí
Guanyadors Hugo Castellano i Mathieu Guegano
Finalistes Víctor Martínez i Gerard Torres
Absolut Mixtes
Guanyadors Manuela Cunha i Henrique Freitas
Finalistes Catarina Alexandrino i Benjamin Gros
Amateur Femení
Guanyadores Carrie Romero i Marilou Desqué
Finalistes Anna Sanchez i Àngela Soler
Amateur Masculí
Guanyadors Manel Mañé i Carles Ramírez
Finalistes Carlo Polizzi i Daniel Rückert
Amateur Mixtes
Guanyador Carlota Duran i Luis Granados
Finalista Ingrid Vila i Armand Dominguez
Infantil sub 10
Guanyadors Pau i Marc Padilla
Finalistes Noa Bistué i Emma Absil
Infantil sub 14
Guanyadors Jordi Vega i Víctor Duran
Finalistes Pol Bistué i Biel Prat

 

ITF BCN

 

 

Share