Notícies

GRAN INICI DE L’STREET TENNIS DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Aquest dissabte 20 d’octubre, la Plaça Octavià de Sant Cugat el Vallès ha acollit la primera jornada de l’Street Tennis Diputació de Barcelona. L’activitat, ha estat organitzada conjuntament amb el CTN Sant Cugat, dins les diferents activitats promocionals de l’Open ITF (25.000$) ACV Ciutat de Sant Cugat.

Centenars de nens van tenir l’oportunitat de gaudir de l’esport de la raqueta, amb diferents activitats dirigides per tècnics/ques de la Federació Catalana de Tennis i del CTN Sant Cugat. El moment àlgid de la jornada, fou la presència del gran Alex Corretja, que va entrar a pista i va intercanviar cops amb els participants de l’activitat.

Aquestes jornades, són possibles gràcies a l’acord que la Federació Catalana de Tennis ha arribat amb la Diputació de Barcelona per realitzar activitats d’Street Tennis en diferents localitats de la província de Barcelona per apropar el tennis a tothom.  Les properes aturades seran Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat. En breu informarem sobre ubicació i horari definiu de les activitats.

Share