Notícies

GRAN GALA DEL TENNIS LLEIDATÀ A LA FINCA PRATS

El passat dissabte 13 d’abril, la Finca Prats va acollir la XVII edició de la Gala del tennis lleidatà. Amb més de 220 assistents de tota la família del tennis de la província de Lleida, durant la Gala es va fer entrega dels guardons als campions, campiones i finalistes del Màster Provincial 2018, així com als equips campions i sotscampions de la darrera edició del Terraferma.

També es van realitzar diversos reconeixements especials a jugadors i jugadores del tennis lleidatà pels seus èxits esportius a nivell català, així com a Sergio Rodríguez per la gran tasca realitzada en l’organització del Torneig Aremi i a la Selecció Lleidatana de Tennis. Durant la Gala es va anunciar oficialment que la propera sortida de la Selecció Lleidatana serà el proper mes de setembre al CT Llafranc, on es celebrarà el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials Aleví i Infantil.

La Gala va comptar amb la presència de la Tinent d’alcalde i Regidora d’esports de l’ajuntament de Lleida, Montse Parra, Joan Segura, Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física a la província de Lleida, Paco Cerdà, representant de la Diputació de Lleida, Josep Maldonado, President de la Taula Assessora de l’Esport Català,  Jose Luis Solans, Delegat Territorial de la FCT a la província de Lleida i Jordi Tamayo, President de la FCT.

En les seves intervencions, tots els representants institucionals varen posar en valor la força del conjunt del tennis lleidatà i els van animar a continuar amb la gran tasca que estan realitzant. Per la seva banda, el Delegat Territorial de la FCT a Lleida, Jose Luis Solans, va expressar en la seva estrena com a Delegat, la seva voluntat de “treballar incansablement per projecte comú del tennis català i, evidentment, per continuar fent créixer el tennis lleidatà“. Finalment el President de la FCT, Jordi Tamayo, va voler destacar que la Federació continuarà treballant per estar als serveis dels clubs, tenint en compte els “trets diferencials de cadascun dels territoris així com les diferents necessitats que tenen els clubs catalans“.

 

CAMPIONAT PROVINCIAL PER EQUIPS “TERRAFERMA” 2018

TERRAFERMA 2018

 

MÀSTER PROVINCIAL

MASTER PROVINCIAL

 

 

Share