Notícies

GRAN FINAL XPRESS TENNIS CUP

Dissabte 28 de maig es va disputar la Gran Final de la Xpress Tennis Cup – Fundació Jesús Serra a les instal·lacions del CEM Vall d’Hebron. El resultat ha estat excel·lent amb un molt bon ambient viscut durant tota la jornada.

Xpress Tennis Cup és el nou projecte esportiu  pel tennis base, impulsat per la Fundació Jesús Serra del Grup Catalana Occident, i compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis. De celebració anual i amb categories Minitennis, Sub-10 i Sub-12 (masculines i femenines). Es tracta d’un format innovador, on els jugadors competiran en partits xpress de 20 minuts. El campionat està dirigit a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys que competeixen per equips representant al seu club.

La Fundació Jesús Serra treballa per aconseguir una societat millor i, per assolir-lo, inspirada per l’esperit humanista que va caracteritzar Jesús Serra Santamans, fundador del Grup Catalana Occident, es guia sempre per valors com la solidaritat, l’esforç, la competitivitat sana, la generositat i la millora contínua.

Més 212 participants i 38 equips!!

La Gran Final va acollir més de 212 participants i 38 equips dels clubs finalistes i guanyadors de cadascuna de les fases provincials diputades arreu de Catalunya que van ocupar un total de 10 pistes durant, gairebé, 4 hores que va durar el aquesta gran festa del tennis formatiu.

Amb la Gran FInal de la Xpress Tennis Cup, culmina la 1a edició d’aquest torneig que ha assolit una participació de més de 800 nens/es i ha significat un gran impuls més pel tennis formatiu a Catalunya.

Aquest torneig va despertar una gran expectació, amb més de 500 assistents mirant els partits dels 34 equips participants al voltant de les pistes
Varen fer entrega dels premis Laura Halpern (Directora de la Fundació Jesús Serra), Maribel Domingo (en representació de la FCTennis), Marina Fernandez i Joel Ramírez (Representant Xpress Tennis Cup – Fundació Jesús Serra).

Més enllà de les pistes

A la Fun Zone, també hi va estar present el Quico Tur i Lola Ochoa, esportistes Paralímpic (reconeguts jugadors de tennis en cadira de rodes que compten amb participacions en paralimpiades).
Van fer un clínic amb nens i nenes i aquests nens també li van poder demanar autògrafs

La FCTennis, a través de Tennis Inclusiu, va donar a conèixer “Blind Tennis“, que dóna l’oportunitat de jugar al tennis a persones amb discapacitat visual o cegues. Els nens/es van poder conèixer i practicar el “Blind Tennis”

Tennis Aid també va estar present en el estand al village el participants i acompanyants van poder adquirir material com samarretes, polseres en benefici a aquesta associació. Wilson, també va tenir el seu pròpi stand al village, on disposava de raquetes de test i també d’una “ruleta boja” on els assistents van poder aconseguir fantàstics premis.

Quadre d’honor 

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

Categoria Sub-10 Femení
Guanyador: CT Girona
Finalista: TC Badalona

Categoria Sub-10 Masculí
Guanyador: CT Lleida
Finalista: CE Laietà

Categoria Sub-12 Femení
Guanyador: CN Lleida
Finalista: CST Cunit

Categoria Sub-12 Masculí
Guanyador: TC Badalona
Finalista: Sicoris Lleida

GALERIA

 

Share