Notícies

Gran èxit del tennis lleidatà aleví al Campionat de Catalunya

El tennis lleidatà ha aconseguit un dels millors resultats de seva història al Campionat de Catalunya Aleví per equips – Trofeu Manuel Orantes amb títols, podis d’honor, ascensos de categoria i alguna permanència de mèrit.

Pel que fa a la categoria femenina Or, el CT Lleida format per Maria Teixidó, Ares Teixidó, Aran Teixidó, Laura Manciñeiras i Anna Ruiz no van poder donar la sorpresa a la final contra l’Open Sánchez-Casal Club Esportiu però malgrat tot s’han classificat com a segon millor equip de Catalunya de la màxima categoria.

El resultat de l’eliminatòria va ser de 3 a 1 després que Maria Teixidó va superar a la jugadors número 1 de l’Open Antonela Stoica per 0-6, 6-3 i 6-3. Ares Teixidó va caure davant Rivert Hart per 6-0 i 6-1 en un partit on el resultat no reflexa ni de bon tros el joc que es va poder veure a la pista, mentre que Aran Teixidó va caure derrotada per 6-0 i 6-2 davant Francesca Jones després de que al segon set dominava per 2 a 1. Amb un 3 a 1 a dalt el partit hagués pogut canviar totalment la dinàmica. Per últim, Laura Manciñeiras va cedir el seu partit contra Rebeca Masarova, situant el 3 a 1 definitiu al marcador.

En aquesta mateixa categoria el Club Tennis Urgell tot i perdre a la ronda inaugural davant el CT Tarragona, primer cap de sèrie, després va superar tots els rivals següents (RCT Barcelona, CT La Salut i Topten TC) aconseguint una meritòria novena posició final.

A la categoria bronze femení, el CN Lleida i el Sícors Club van arrivar a la ronda de semifinals i es van jugar l’ascens al Argent. El Sícoris va guanyar el CT Aro per 4-0 i va perdre a semis davant el Badalona (2-3), mentre ell CN Lleida es va imposar al Egara per 3-2 i va caure a semifinals contra el Blanes (3-1). Al duel per l’ascens, el CN Lleida va vèncer per 3-2 al partit de dobles i es va assegurar l’ascens de categoria amb un equip format per Paula Lucia, Janet Perez, Laia Bonilla, Mariona Orobitg i Julia Fernández. Per la seva banda, el CT Balaguer va aconseguir la onzena posició mantenint la categoria després de derrotar el Terrassa per 3-2.

A la categoria masculina Or del Campionat de Catalunya Aleví, l’equip A del Club Tennis Lleida A format per Álvaro Barranco, Alejandro Serret, Albert Senís, Víctor Baraldés, Carlos Ruiz, Ramon Vilaltella, Carlos Montes i Álex Alfageme va aconseguir la tercera posició davant el potent Club Tennis Barcino. L’eliminatòria contra el Club Tennis Barcino va començar amb bon peu després que Barranco guanyes el seu partit a retirar-se el seu jugador per problemes físics al 3 a 1. El segon punt va caure del costat del Barcino tot i el bon partit de Serret davant Pol Martin (6-4 i 6-3). Els altres dos partits van ser per el CT Lleida gràcies a les victòries de Víctor Baraldés i Carlos Ruiz que van imposar-se a Luis García per 6-1 i 6-4 i a José Gimeno per un contundent 6-0 i 6-0 respectivament.  El partit que enfrontaven al jugador lleidatà Albert Sentís contra Eric Huste podia donar el punt decisiu, però el gran joc imposat per Huste va donar la victòria per l’equip de Barcelona per 3-6, 6-2 i 6-2 pujant el 3 a 2 a favor del Tennis Lleida després dels enfrontaments de dobles. El Tennis Lleida només necessitava un dels dos dobles per guanyar l’eliminatòria i classificar-se com a tercer millor equip de Catalunya. El dobles guanyador va ser el format per Serret i Ruiz que van superar a Huste i García per 6/3 6/3 donant el punt decisiu i la victòria.

D’altra banda, l’equip aleví masculí del CN Lleida format per Néstor Giribet, Víctor Cristobal, Jordi Ros, Marc Colomina, Guille Solans i Marc Pascual, van realitzar un gran campionat sense haver obtingut el resultat favorable, ja que van perdre amb el CT Barcino per un ajustat 4-3, van aconseguir la victòria davant el CT Els Gorchs per 5-0, van perdre per un ajustat 4-3 davant un CT Canet i van guanyar al Atletic Terrassa per un 5-0, quedant L’11 en la màxima categoria catalana aconseguint la permanència.

Pel que fa a la categoria Argent, el Club Tennis Urgell es va quedar a les portes de l’ascens a Or després de perdre en la eliminatòria per el tercer i quart lloc davant el Reus Monterols per un ajustat 4-3 després d’haver seperat el Mas Ram per 4-3 i el Castelldefels per 5-0 i caure davant el Malgrat per un ajsutat 4-3.

A la categoria bronze, el Sícoris Club va obtenir una meritòria cinquena plaça al Català després de derrotar el Cerdanyola, perdre davant el Berga i, a continuació, superar a dos durs rivals: el Cubells i el Montjuïc.

El CT Balaguer, per la seva part, es va proclamar campió de Catalunya de categoria Coure guanyant en la final al CT Cunit per 4-1 amb victòries de Ll. Lladonosa, R. Barrios, I Caselles, J. Roca i derrota de X. Bonet.

Per últim al, al Campionat de Catalunya B i C, el CT format per Natxo Fontova, Albert Tapia, David Arqué, Jordi Miralbes i David Geli van lluitar el passat dissabte per quedar campió davant el Tennis La Salut. Al proper Tot Tennis farem un resum de la gran final. En aquesta categoria, l’aleví masculí B del CN Lleida format per Ricard Rubio, Marc Abella, Guifre Balasch, Gerard Villlanueva i Joan Garrido van aconseguir la victòria davant el CT Canet B per un clar 5-0 i van perdre als quarts de final davant el CE Laietà per 5-0.

Share