Notícies

GRAN ÈXIT DEL 1er TROFEU GEORGINA DE MIGUEL ANTOJA

Gran èxit del 1r Trofeu Georgina de Miguel Antoja per recaptar fonts per la recerca contra el càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

La competició s’ha celebrat durant 5 dies (del 6 al 10 de desembre) a les instal·lacions del Club de Tenis Mataró i ha estat organitzada per l’Escola de Tenis Mataró i l’Associació Contra el Càncer Infantil Georgina de Miguel Antoja. Amb una participació de més de 150 jugadors/es de diferents categories s’han disputat més de 200 partits.

Les finals es van celebrar el diumenge juntament amb una jornada lúdica amb una assistència de més de 1000 persones on destaquem la presència de l’excel·lentíssim alcalde de Mataró David Bote, la regidora d’esports Marisa Merchant, el Sr.Daniel Laga de la Diputació de BCN, el president de la Federació Catalana de Tenis Sr. Jordi Tamayo, Dra.Ofelia Cruz directora clínica del servei d’oncologia de l’Hospital SJD. Els jugadors/es professionals de tenis el Sr. Albert Ramos, Tommy Robredo, Carla Suàrez, Albert Costa; Jordi Arrese, Tomàs Carbonell, Jordi Burillo i David de Miguel.

Durant tot el matí es van dur a terme diferents activitats, jocs infantils, paradetes solidàries, etc. i va acabar amb un emotiu acte final on la Dra. Ofelia Cruz va dirigir unes paraules d’agraïment per l’organització de l’esdeveniment i va explicar la importància de les donacions per avançar en la recerca contra el càncer infantil.

Els Capgrossos de Mataró van aixecar un pilar de quatre que va emocionar al públic assistent; es va fer entrega dels trofeus dels guanyadors i finalistes de la competició i per acomiadar l’acte es va realitzar un gran sorteig i la subhasta de diferents objectes entre els quals es destaquen la raqueta signada de Rafa Nadal i la samarreta signada de Leo Messi. Tots els fons recaptats aniran destinats per la recerca del càncer infantil.

Encara es poden seguir fent donacions a l’Associació Contra el Càncer Infantil Georgina de Miguel Antoja:

ES70 2100 1059 5802 0018 4408

Share