Notícies

GRAN ÈXIT DE L’ANNUAL GENERAL MEETING DE TENNIS EUROPE CELEBRAT A BARCELONA

Barcelona ha estat la seu del 23 al 25 de març de 2023 de la 49a edició de l’Assemblea General Anual de Tennis Europe, que ha reunit als presidents i representants de les federacions nacionals europees.

La trobada, organitzada conjuntament per la Federació Catalana de Tennis i la RFET, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, va donar el tret de sortida el dijous amb el sopar inaugural, que va comptar amb la presència de Miguel Díaz, President de la RFET; Jordi Tamayo,  President de la FCT, Tresorer Honorari i Responsable de la Bona Governança i Codi Ètic de Tennis Europe, i Vicepresident Primer i Responsable de Relacions Internacionals de la RFET; Fernando Molinero,  Director General del Consejo Superior de Deportes; Ivo Kaderka, President de Tennis Europe i David Haggerty, President de la International Tennis Federation.

El programa de treball, amb la presència de més de 170 participants en representació de 44 nacions, es va desenvolupar el divendres i dissabte al Catalonia Barcelona Plaza Hotel. Entre les diferents sessions de treball realitzades durant la jornada de divendres, caldria destacar diverses ponències, com la realitzada per Àlex Corretja sobre el tennis com a esport individual, o la de Florence Alix-Gravellier sobre igualtat de gènere.

Durant la jornada de dissabte, es va celebrar la Sessió Plenària de Tennis Europe, on Jordi Tamayo va presentar els resultats econòmics de l’exercici 2022, el pressupost pel 2023, així com proposta de canvis en els estatuts de Tennis Europe. Tots els punts presentats es varen aprovar per unanimitat.

Durant la celebració de l’AGM, també es van entregar els premis anuals de Tennis Europe, que reconeixen l’actuació de jugadors i equips que representen les 48 nacions membres actives de l’associació regional durant tot l’any.

El sopar oficial es va celebrar divendres al Palau de Pedralbes i va ser presidit per la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sra. Laura Vilagrà.

 

Share