GRAN CAMPIONAT D’ESPANYA CADET PER AL RCTB1899

Terrassa es va convertir la setmana passada de nou, en una de les capitals tennístiques de l’estat. Acollia la IV Campionat d’Espanya cadet per equips “VI Yellow Cup”. La gran feina de L’Atlètic Terrassa en l’organització de la Yellow Cup, Campionat per equips cadet, va rebre el premi de la RFET fa quatre anys, convertint-lo en el Campionat d’Espanya.

En el quadre masculí del torneig, fins a 7 clubs catalans van participar al campionat: RCTB1899, CT Mataró, CT Andrés Gimeno, CT  De la Salut, CT Barcino, Atlètic Terrassa HC i RC de Polo.

El RCTB1899 i el CT València, partien com a principals favorits al títol de Campions d’Espanya. Tots dos varen complir els pronòstics i van arribar a la final. El RCTB1899, superava a CT Majadahona, CT Mataró i CT Torrevieja, mentre que el CT Valencia superava a RC Polo, UEM Tenispain i CT Barcino.

La final, disputada diumenge 2 de juliol a les pistes de l’Atlètic Terrassa amb un gran ambient tennístic, va veure com el CT València superava al RCTB1899 (3/0) i es proclamava d’aquesta manera, campió d’Espanya Cadet.

Quadre Masculí

En el quadre femení, 8 clubs catalans van prendre part en el torneig: CT Lleida, CT Andrés Gimeno, CT Barcino, CT Sabadell, Atlètic Terrassa HC, Cercle Sabadellès, CT de La Salut i RCTB1899.

En aquest cas, el CT Lleida i el RCTB1899 partien com a principals favorits al títol. La esperada final per al tennis català, no va ser possible, ja que el CT Lleida va caure en semifinals davant el CT Global de Mallorca per 2/1.

Així, l’equip illenc va ser el rival del RCTB1899, que si va fer bons els pronostics i arribava a la final, superant a CT de La Salut, UEM Tenispain i CT Murcia.

En aquest a ocasió, el RCTB1899 si va poder celebrar el titol de Campió d’Espanya Cadet, després de superar 2/1 al CT Global.