Notícies

GRAN 33ena GALA DEL TENNIS TARRAGONÍ AMB ALBERT MONTAÑÉS COM A GRAN PROTAGONISTA

El passat dissabte 21 d’abril, el Complex Estival El Dorado Resort de Cambrils, va acollir la 33ena edició de la Gala de Tennis de la Província de Tarragona. Més de 180 assistents vinculats als clubs del territori, van gaudir d’una festa on es van premiar als Campions i finalistes dels diferents Campionats organitzats per la Representació Territorial de la Federació Catalana de Tennis a la Província de Tarragona. A més a més es van entregar de nou tota una sèrie de reconeixements a clubs i persones per la seva gran tasca en pro del tennis tarragoní i català. El punt culminant de la nit, fou l’homenatge del Tennis Tarragoní a Albert Montañés, el que és, sense cap mena de dubte, el millor jugador tarragoní de tots els temps.

La Gala, va comptar també amb la presència del Sr.Joan Plana, Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Ignasi Garcia, President de la Representació Territorial de la FCT a la Provincia de Lleida, el Sr. Joan Pruna, President de la Representació Territorial de la FCT a la Provincia de Girona, el Sr. Jaume Marques, Secretari de la Junta Directiva de la FCT,  el Sr. Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis i els amfitrions de la nit, la Junta Directiva de la Representació Territorial de la FCT a Tarragona amb el seu President, el Sr. Lluis Yebra al capdavant.

La nit va començar, com ja és tradicional,  amb l’entrega de trofeus als campions i finalistes de la darrera edició del Circuit HEAD i del Circuit HEAD Promeses.  Seguidament, es va produir la intervenció de les autoritats assistents, que varen destacar la bona salut del tennis tarragoní i català. Lluis Yebra, va destacar el continu creixement del tennis tarragoni, que durant al “2017 va incrementar un 17% la seva participació en competicions” així com l’estrena oficial de la Selecció de la Província de Tarragona. Projecte aquest del que va avançar la seva continuïtat de present i futur.
Per la seva banda, el President de la FCT Jordi Tamayo, no va deixar passar l’oportunitat de felicitar públicament a la RT de Tarragona per “la gran tasca que realitza any rere any en pro del tennis català“.

Seguidament, durant el sopar, es va  donar pas als diferents reconeixements esportius de l’any 2017; als Campions i Finalistes dels campionats Provincials juvenils, sèniors i absoluts del 2017.

La Gala, va ser també una gran oportunitat per reconèixer a a clubs i persones per la seva gran tasca en pro del tennis tarragoní i català. Així doncs, els guardonats varen ser:

PREMI INCLUSIÓ SOCIAL 2017
Tennis Park, per el seu compromís incondicional al CLUB SOLC.

MILLOR DIRECCIÓ ESPORTIVA
Marc Mas, Club Tennis Tarragona

MILLOR ENTRENADOR
Alberto Gil, Club Tennis Tarragona

MENCIÓ ESPECIAL
Club Tennis El Catllar, com a nou club afiliat a la Federació Catalana de Tennis

RECONEIXEMENTS FITES ESPORTIVES

CLUB TENNIS TARRAGONA

  1. Campió de Catalunya Sènior +55 Categoria Or
  2. Campió de Catalunya Sènior +40 Categoria Argent
  3. Sots-Campiones d’Espanya de 2ona divisió

CLUB GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
Campions de Catalunya Absolut de 3era categoria

 

Però sens dubte, el gran moment de la Gala del Tennis Tarragoní 2018, va ser el sentit homenatge al millor jugador de la història de la Província de Tarragona i que, fa tot just un any coincidint amb la darrera edició del Barcelona Open Banc Sabadell, va anunciar la seva retirada de les pistes, l’Albert Montañés.

Acompanyat per família i amics, l’Albert va rebre l’homentage que es mereix, amb un petit repàs a la seva gran trajectòria, l’ovació de tots els clubs de la Província i la gran noticia de la nit; a partir de la propera temporada, el Circuit Provincial Absolut, passarà a denominar-se Trofeu Albert Montañés.  Sens dubte, el millor campionat, havia de dur el nom del millor jugador!!

Share