Notícies

Gesta dels veterans del CN Lleida

L’equip dels veterans +45 del CN Lleida va aconseguir un gran èxit dins el Campionat de Catalunya per Equips Veterans +45, ja que es va proclamar subcampió de la categoria Or, la més elevada del tennis català.

L’equip lleidatà, format per Iñaki Masip, Pepito Talavera, Carles Mòdol, Albert Mòdol i Jordi Vilar, va perdre la final davant el potent Reial Club de Tennis Barcelona 1899 per 4-1, en un duel que es va disputar a les pistes del club barceloní, les mateixes on es juga el Godó. La derrota no desmereix, ni de bon tros, l’excel·lent trajectòria al torneig del CN Lleida, al que a la final li va faltar una mica de sort per anar als dobles, ja que els individuals van ser molt disputats.

Així, Carles Mòdol va obtenir l’únic punt del CN Lleida en batre Martí Valentí per 7-6 (5) i 6-3. Els punts barcelonins els van obtenir Carlos Rodríguez davant Pepito Talavera (6-3 i 6-0), Francesc Castellà sobre Iñaki Masip (6-4 i 6-3), Jordi Burillo enfront Albert Mòdol (6-1 i 6-1), i Cristian Mestres contra Jordi Vilar (6-1 i 6-1).

Cal recordar que a les semifinals, el CN Lleida s’havia desfet del Real Club de Polo de Barcelona pel resultat de 4-3.

CN Lleidaaaaaa

Share