Gerard Granollers, cau a la final de l'ITF Futures d’El Cairo

El tennista del RCT barcelona-1899, Gerard Granollers, va arribar a la final del torneig d’El Cairo, una prova puntuable pel circuit ITF Futures dotada amb 15000$ en premis i disputada a la capital egípcia en pistes de terra batuda.

El nostre representant, cinquè cap de sèrie va acabar perdent a la final davant el segon  favorit, el rus Alexander Lobkov per 6/4 i 6/2.

Par arribar a la darrera ronda, el català va vèncer al polonès Smola per un doble 6/2 en primera ronda. A vuitens de final es va desfer del txec Vogeli per 6/4 i 6/3. Ja a quarts de final va derrotar per 2/6, 6/4 i 6/2 al primer favorit de la competició, el francès Jonathan Desnieres de Veigy. A les semifinals, Gerard va poder amb el tunisià Malek Jaziri a qui va guanyar per 7/6(4) i 7/6(1).

Aquesta és la quarta final perduda per Gerard Granollers en el que portem de temporada. Va caure a la final de l’ITF Futures de Antalya (Turquía) davant el francès Gianni Mina, a la de Rabat amb el també francès Agustin Gensse i a la del torneig marroquí de Kenitra  amb un altre tennista francès, en aquesta cas Florian Reynet.