GENÍS I SERRA (CTT TARRAGONA) ARRIBEN A LA FINAL DEL CATALUNYA BENJAMÍ

Els joves tennistes del Tennis Tarragona, Genís Ribas i Adrià Serra, es va proclamar aquest passat mes d’abril sots-campions de Catalunya de dobles en categoria benjamí.

La parella va realitzar un fantàstic campionat i es va plantar a la gran final contra pronòstic, ja que no partien com a caps de sèrie. A la final, van caure enfront la parella que partia com a favorita, Lluís Lopez i Gerard Puentes, del CT Barcino, en un ajustat partit que es va decidir al Súper Tie-break (64 46 10-8).

Ribas i Serra també van fer un bon paper a la prova individual i van assolir els quarts i vuitens de final respectivament.

Aquella mateixa setmana, el tortosí del RCT Barcelona Marc Gallardo, es va coronar com a campió de Catalunya de dobles en categoria cadet, formant parella amb el seu company de club, l’Eduard Coronado, al vèncer a la final als màxims favorits del quadre, Bruno Pujol i Pol Sànchez (CT Barcino)

Al quadre individual, Gallardo va arribar als quarts de final, situant-se d’aquesta forma entre els vuit millors jugadors del torneig.