Notícies

Garbiñe Muguruza Campiona d’Espanya Júnior

La tennista del CT Barcino, Garbiñe Muguruza, es va proclamar campiona d’Espanya Júnior, competició que es va disputar a les pistes del Club de campo Villa de Madrid.

Muguruza, segona favorita,  va derrotar a la final a la representant balear, Ivonne Cavallé, que no era cap de sèrie,  per un contundent marcador de 6/0 i 6/1. La catalana no va perdre cap set en els cinc partits disputats i va fer el doblet en sumar també el triomf en la competició de dobles formant parella amb la basca Lara Arruabarrena  i superant a les valencianes Martínez i Zamora per 6/2 i 6/0.

Pel que fa a la competició masculina, el millor dels nostres representants va ser el tennista del CT Barcino, Marcos Giraldi que va arribar a les semifinals on va caure davant l’andalus Roberto Carballes (4), per 7/6(4) i 7/5. Giraldi havia derrotat als vuitens de final al primer cap de sèrie, el tennista català del RCT Barcelona-1899 Jordi Vives, per 6/4, 3/6 i 6/3 i a quarts de final al 8è favorit, el també català Marc Lluis Vargas, del CT Manresa, per 6/2 i 6/4. Finalment, el títol va ser pel valencià Andres Artuñedo.

Pel que fa als dobles masculins, el títol també va ser per a Catalunya gracies a la victòria de Jordi Vives i Oriol Roca que van superar a la final a la parella formada pel canari Pascal Meis i el valencià Ivan Gómez per 6/2 i 7/5.

En total, el tennis català va copar tres dels quatre títols disputats en aquesta competició. No és un mal balanç.

Garbiñe Muguruza Campiona d’Espanya Júnior

Share