Notícies

Garbiñe Muguruza, campiona de l’ITF Women’s de Torrent

La jugadora catalana del CT Barcino, Garbiñe Muguruza, es va proclamar campiona al torneig de Torrent, una prova del Circuit ITF Women’s disputat en pistes de terra a l’esmentada localitat valenciana i dotada amb 10000$ en premis.

Muguruza, setena favorita de la competició, es va imposar a la final a la veneçolana Marina Giral, que no era cap de sèrie, per 6/1 i 6/3.

En el seu camí fins a la final, la nostra representant es va desfer de Carmen López per 7/5 i 6/3, en primera ronda, i de la italiana Benedetta Davato per 6/2 i 6/1, en segona. A quarts de final, Muguruza es va desfer de la suïssa Viktorija Golubic per 6/4, 4/6 i 6/1, mentre que a les semifinals superava a la croata Tereza Mrdeza, per 6/3 i 7/6(10).

Per la seva part, la veneçolana Marina Giral derrotaba en la penúltima ronda a la sisena favorita, la italiana Alice Balducci, per 6/3 i 6/0.

Aquest és el primer títol de la temporada per a Garbiñe Muguruza que anteriorment ha via caigut derrotada a la final del torneig turc d’Antalya-3, en perdre amb la hongaresa Reka-Luca Jani per 6/2 i 6/1.

Garbiñe Muguruza, campiona de l'ITF Women's de Torrent.

Share