Notícies

Gallifa i Vargas, campions de Catalunya de segona categoria

El tennista del CT Manresa, Marc Lluis Vargas, segon favorit, es va proclamar campió de Catalunya de Segona Categoria en derrotar a la final al jugador del CT Vic, Isaac Tortades, que no era cap de sèrie, per 6/4, 1/6 i 6/3.

Va ser un duel entre un veterà de 31 anys, Tortades, i el Campió de Catalunya Júnior d’enguany, Vargas, que finalment va caure del costat del més jove. Per arribar a la final, Vargas havia derrotat el seu company de club, Roger Ordeig, vuitè cap de sèrie, per 6/1, 5/7 i 6/1 mentre que Tortades havia superat el màxim favorit, el tennista del CT Sabadell, Marc García, per 7/6(8) i 6/1.

Pel que fa a la categoria femenina, el títol va ser per la tennista del CT Sabadell, Mariona Gallifa, segona cap de sèrie, que va derrotar a la final a la representant del RCT Barcelona-1899, Aina Hernández, que no era cap de sèrie, per 6/2 i 6/2.

En aquest cas, la historia va ser a l’inrevés ja que Mariona Gallifa, de 28 anys, es va imposar a la jove Aina Hernández que només en te 16.

La campiona va derrotar en semifinals a la jugadora del RCT Barcelona-1899, Claudia Herrero per 7/6(5) i 7/6(5) mentre que Aina Hernández va deixar fora de competició a la seva germana bessona, Laia, a la que va derrotar per 2/6, 6/4 i 6/4.

Share