Gabriel Trujillo guanya el 35è Torneig Ciutat de Terrassa

El veterà tennista del CT de la Salut, Gabriel Trujillo, s’ha proclamat campió de la 35à edició del “Ciutat de Terrassa” un torneig del circuit ITF Futures, dotat amb 10.000$ en premis, que s’ha disputat a les pistes de l’Atlètic Terrassa Hockey Club.

Trujillo, que no figurava a la llista de favorits, es va imposar a la final al mallorquí del CT Tarragona, Pedro Clar, quart cap de sèrie, per 7/5 i 6/2.
Per arribar a la final, el campió s’havia desfet del txec Lucak en primera ronda i del setè favorit, Jose Checa, en segona. A quarts de final, Trujillo va derrotar al segon cap de sèrie, Iñigo Cervantes, per un doble 6/3 i en semifinals al tercer favorit, el tennista del CT Barcino, Guillermo Olaso per 2/6, 6/3 i 6/3. Per la seva banda, Pedro Clar va superar a les semifinals, a l’asturià Pablo Carreño per 7/5 i 6/0.
Aquest es el segon títol de la temporada per Trujillo que ja va guanyar l’anterior ITF Futures disputat a Cartagena, en el que va derrotar al britànic Daniel Smethurst per 4/6, 7/6(2) i 6/2.
Per acabar-ho d’arrodonir, Trujillo, fent parella amb Carles Rexach, va guanyar el títol de dobles a Terrassa en derrotar a la parella Checa-Clar per 6/3 i 7/6(2).