Notícies

Gabriel Trujillo cau a la final de l'ITF del CT Chamartín

El tennista del CT Sabadell, Gabriel Trujillo, tercer cap de sèrie, no va poder arrodonir la seva gran actuació i va perdre la final d’aquesta competició dotada amb 10000$ en premis davant del jove jugador granadí Roberto Carballés per 6/3 i 7/6(4).

Per arribar a la final, el barceloní s’havia desfet del  jugador del CT de La Salut, l’holandès Mark Vervoort, per 6/4 i 6/2, en primera ronda  i del francès Michael Bois per 6/2 i 6/4, en segona.

Ja a quarts de final, Trujillo va derrotar al belga Alexandre Folie, setè favorit, per 6/0 i 6/4 mentre que a les semifinals es va imposar al màxim favorit de la competició, l’hongarès Adam Kellner per 1/6, 7/6(6) i 6/3, en un complicadíssim partit.

Per la seva part, Carballés, que no era cap de sèrie, va vèncer en primera al quart cap de sèrie, Miguel Ángel López, a Carles Poch en segona,  al valencià David Estruch(8) a quarts de final i a Pablo Martín, cinquè cap de sèrie, a les semifinals.

Aquesta és la primera final de la temporada pel veterà tennista català, que anteriorment havia arribat a les semifinals dels ITF Futures de Cartagena, CE Laietà i Reus.

Gabriel Trujillo, finalista de l'ITF Futures del CT Chamartín.

Share