Notícies

Francesc Orriols, guardonat amb el Premi Solidari 2010

El President de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols va rebre el Premi Solidari 2010 en el decurs de la sisena edició del “Sopar Solidari” que un cop més va organitzar la Fundació Esport Solidari Internacional (ESI) que presideix el senador Josep Maldonado i que es va celebrar el proppassat dissabte a l’Hotel Plaza de Barcelona.

La festa, que va resultar un gran èxit, va reunir més de 500 assistents i va finalitzar amb la ja tradicional subhasta per a recollir fons pels diversos programes solidaris d’ESI.

Cal dir que la Federació Catalana de Tennis i molts clubs catalans col·laboren activament en el programa de recollida de material esportiu per “ESI-Raquetes Sense Fronteres” i és aquesta implicació la que ha suposat un reconeixement que també van rebre l’empresa Danone i el missioner resident a Etiopia, Angel Olarán.

Francesc Orriols va voler fer extensiu aquest guardó a altres components de la Junta Directiva, entre els que va destacar la figura de Javier Gamero com a coordinador del programa, i a tots els clubs catalans que tant decididament han donat el seu suport a aquest iniciativa deixant palesa la vocació solidaria del tennis català.

Finalment, Orriols es va felicitar per haver tingut la possibilitat de conèixer més profundament a Josep Maldonado, no ja en la seva condició de polític, sinó en la de persona solidaria i d’esser humà d’una grandesa inigualable.

Francesc Orriols, Premis Solidari 2010.

 

Share