Notícies

FORMACIÓ EN LÍNIA: Curs de tècnic/a especialista en l’ensenyament del tennis

El proper mes de maig, la Federació Catalana de Tennis,  iniciarà en línia un curs de “Tècnic/a especialista en l’ensenyament del tennis“.

l’Àrea de docència de la federació ha estat treballant les darreres setmanes per a poder adaptar el contingut docent a l’entorn digital.

Aquest curs està pensat per tot el col·lectiu de tècnics i tècniques sense formació oficial. Tots els que superin el curs, la Federació Catalana de Tennis realitzarà les gestions administratives corresponents un cop es torni a la normalitat, per oficialitzar els estudis cursats i els tècnics i tècniques puguin exercir de forma regulada en el sector de l’ensenyament del tennis.

A més a més, tots els tècnics amb titulació oficial (NI, NII o NIII) o amb habilitació federativa que vulguin reciclar coneixements,  podran accedir a tot el contingut docent de manera gratuïta.

Es realitzarà un curs al mes de maig i un curs al mes de juny.

Podeu consultar el contingut docent així com tota la informació referents al curs en el següent enllaç: DOCÈNCIA EN LÍNIA

Addicionalment, durant els propers mesos de maig i juny, la Federació organitzarà també diversos webinars gratuïts i oberts a tota la comunitat del tennis català, amb diferents temàtiques vinculades a aspectes tècnics i de gestió. En breu comunicarem dates i docents.

 

Share