Notícies

Finals del Campionat de Catalunya Absolut

A partir de les 10 del matí es disputen al Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebrón les finals femenina i masculina del  Campionat de Catalunya Absolut – Trofeu Joan Margets “In memoriam”, I Gran Premi Nacex.

En categoria femenina la final te dues protagonistes inesperades que ahir van sorprendre a les màximes favorites. Per una banda, la tennista del RCT Barcelona-1899, Georgina García, quarta cap de sèrie, va eliminar a la primera favorita, la seva companya de club, Lourdes Domínguez a la que va derrotar per 6/4 i 6/2 mentre que la tennista del CT Barcino, Estrella Cabeza, tercera favorita, va superar de forma contundent a la segona cap de sèrie, la tennista mallorquina del RCT Barcelona-1899, Nuria Llagostera per 6/0 i 6/1.

Pel que fa a la competició masculina la protagonitzaran Carlos Poch i Gerard Granollers. En aquest cas sí es va complir el pronòstic ja que el segon favorit, el tennista del CT de la Salut, Carlos Poch va derrotar per 6/2 i 6/1 al jugador del Cercle Sabadellès-1856, Guillem Collado mentre que el representant del RCT barcelona-1899, Gerard Granollers, tercer cap de sèrie, va vèncer al tennista del CT Barcino, Jordi Samper per 6/3 i 7/5.

D’aquesta forma, l’agenda d’avui es la següent:

Pista Central (10h)

Georgina García (4) – Estrella Cabeza (3), i a continuació

Gerard Granollers (3) – Carlos Poch (2)

Federació Catalana de Tennis.

Share