FINALITZA UNA NOVA EDICIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR MASCULÍ

El Club Esportiu Valldoreix va acollir del 25 de setembre a l’1 d’octubre el Campionat de Catalunya Sènior Masculí “5” Individual. En aquest torneig, amb més de 130 inscrits, es van disputar cinc quadres: +35, +45, +55, +65 i +85.

En el +35, el campió va ser Jaume Santo (Real Club de Polo), que va superar en la final a Robert Lopez (Real Club de Tenis Del Turó) per 6/4 4/6 10/8. En el +45, Antonio Cano (CT Barcino) es va emportar el títol en imposar-se a Albert Lopez (Rct Del Turó) per 6/2 6/2. En el +55, el guanyador va ser Jordi Plana (CT Cardedeu), en superar a Jose M. Pales (CT Barcino) per un doble 7/6. En el +65, Felix Riba (CT Sabadell) va ser el campió en vèncer a Víctor Bosch (RCTB1899) per 6/1 6/3. Per últim, en el +85, el jugador del CT Balaguer Antonio Carreño va superar a Manuel González (CE Hispano Francès) per 6/2 6/3.