Notícies

FINALITZA LA PROVA 7 DE LA COPA CATALUNYA DE TARRAGONA

De l’1 al 30 d’octubre es va celebrar la Prova 7 de la Copa Catalunya Juvenil de Tarragona, celebrada al Club Reus Deportiu i que va comptar amb la participació de 130 jugadors i jugadores.

En el benjamí femení, Nicole Toshcheva, del CT Reus Monterols, es va proclamar campiona en superar a la seva companya Martina Moreno per 4/2 4/0. En el quadre masculí, la victòria va ser per Amadeu Jordi Piqué (CT Lleida), en vèncer a Raúl Romero (CT Reus Monterols) per un doble 4/0.

El títol de l’aleví femení va ser per Laia Gavalda (CT Reus Monterols), que va superar a Susana Pujol (CT Tarragon) per un ajustat 3/6 6/0 10/3. En el masculí, Alejandro Marco va imposar-se a Marcel Pons (CT Reus Monterols) per 6/2 6/2.

En l’infantil femení, la victòria va ser per la tercera cap de sèrie Elena Llauradó (CT Serramar), que va superar a Marta Català (CT Reus Monterols) per 6/4 6/4. Cristian Santos (CT Tarragona) va ser el campió del quadre masculí vencent a Guillem Davasse (CT Reus Monterols) per 6/2 6/0.

En el cadet femení, Lucia Pérez (CT Reus Monterols), la màxima favorita, va complir amb els pronòstics i es va imposar a Maria Antonio Ortega (CT Serramar) per 6/4 6/2. En el masculí, Marcel Miralles (CT Reus Monterols) va superar a Genis Ribas (CT Tarragona) per 6/2 6/4.

Per últim, en el júnior masculí el campió va ser Arnau Valls (CT Reus Monterols), vencent a Marcel Miralles per 6/3 6/2.

 

Share