Notícies

FINALITZA LA PROVA 5 DE LA COPA CATALUNYA DE LLEIDA

La setmana passada va finalitzar la cinquena prova de la Copa Catalunya Juvenil i Sènior de Lleida, celebrada al Club Tennis Balaguer. El torneig va comptar amb la participació de 170 jugadors i jugadores, que es van repartir en les set categories que es van disputar.

En el quadre A del benjamí masculí, Amadeu Jordi Pique (CT Lleida) es va proclamar campió en superar a Erik Caballero (CN Lleida) per un doble 4/1. En el quadre B, la victòria va ser per Miquel Lopez. El jugador del Sicoris Club va vèncer a Marc Canadell (CT Urgell) per un ajustat 4/5 5/3 10/5.

En el primer quadre de l’aleví femení, Zenaida Ruiz, del CN Lleida, es va endur el títol superant a Mia Vilagrasa per 6/1 6/2. En el B, Adriana Prat va fer un torneig molt sòlid sense cedir cap set. A la final la jugadora del CT Lleida es va imposar a la Clara de Bufalá (CT Lleida) per 6/2 6/2. En el quadre A masculí, el campió va ser Víctor Bosch (CT Lleida), que va vèncer al jugador del CT Tarragona Daniel Cullere per un doble 7/6. En el B, Samuel Pérez (CT Urgell) va imposar-se a Ferran Sánchez (CT Urgell) per 6/3 5/7 10/4.

En l’infantil femení, Carla Magri (CN Lleida), la primera cap de sèrie, va superar a la seva companya Martina Pascual en el súper tie-break (0/6 7/6 10/7). En el quadre A masculí, el campió va ser Bruno Mele (CT Lleida), en vèncer al també jugador del CT Lleida Marti Franco per 6/3 6/3. En el B, Ramon Perat (CN Lleida) va alçar el títol de campió en guanyar al seu company Francesc Solsona per 6/0 6/3.

En el cadet femení, la victòria se la va endur Paula Nadal (CN Lleida), que va superar a Julia Olomi (Sicaris Club) per 6/1 7/5. En el quadre masculí, Sergi Viles (CN Lleida) va imposar-se al seu company Nil Jiménez per un ajustadíssim 2/6 7/6 7/5.

El títol de l’absolut masculí va ser per Nathan Nicholson (CN Lleida) vencent a Sergi Viles per un doble 6/2.

Pel que fa a la prova sènior, en el +35 masculí, Josep Maria Gruas, del CT Lleida, va imposar-se a Carles Perarnau (CT Lleida) per 6/3 6/3. En el +45 masculí, el campió va ser Jesus Almarza (CN Lleida) superant a Fernando Cequier (CT Lleida) per 6/4 5/7 10/3.

 

 

 

 

Share