Notícies

FINALITZA LA PRIMERA EDICIÓ DEL CIRCUIT PROMESES DE TERRES DE L’EBRE

El passat 30 d’octubre, amb la disputa de les finals de la quarta prova al Club Tennis L’Ametlla de Mar, va finalitzar la primera edició del Circuit Promeses de Terres de l’Ebre. Un circuit que va néixer enguany per promocionar la pràctica del tennis entre tots aquells que no són d’alt nivell competitiu.

El circuit, creat des de la Federació Catalana de Tennis i amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ha constat de quatre proves que s’han celebrat al Club Tennis Serramar, CT Tortosa,  CE Amposta i al CT L’Ametlla de Mar. Aquesta última ha comptat amb la participació de més de 50 inscrits, que s’han repartit en els set quadres que s’han disputat.

En la categoria benjamí, Laura Capilla es va proclamar campiona del quadre femení en imposar-se a Chloe Solé per 4/1 4/2. En el masculí, el guanyador va ser Alex Garcia (CT Serramar), que va superar al seu company Pablo Asin per 5/4 4/2.

En l’aleví, Bruna Rosa (AE Tenis Racket) es va endur el títol vencent a Paula Blanca (CT Tortosa), la primera cap de sèrie del quadre femení, per 6/3 6/4. En el masculí no hi va haver sorpreses, i el màxim favorit Sergi Viladoms, del CT Serramar, va superar a Adrià Da Silva per 6/2 6/3.

En l’infantil, Victoria Valentova (CT Serramar) va imposar-se a Lilura Lyon per un ajustat 4/6 6/2 10/7. En el masculí, el guanyador va ser Cesar Echegoyen, que va superar a Marc Viladoms per un doble 6/1.

Per últim, en l’absolut masculí, Sergi Diaz (AE Tenis Racket) es va proclamar campió després de vèncer a Gerard Vila per 6/0 6/4.

Share