FINALITZA EL XXVIII CAMPIONAT INTERNACIONAL DE CATALUNYA DE VETERANS

El RC de Polo i el RCTB-1899 van acollir del 20 al 23 d’octubre la XLIX Copa Potter / XXVIII Campionat Internacional de Catalunya de Veterans / XIX Gran Premi Generalitat de Catalunya. Aquest torneig va reunir a 16 equips masculins i femenins en categoria sènior, i va destacar la participació de jugadors com Albert Costa, excampió de Roland Garros; Roberto Menéndez, actual campió del món en categoria +40; o Rosa Andrés i Gisela Riera, subcampiones del món en categoria +45.

En l’edició d’aquest any, en el quadre masculí, IC Espanya es va proclamar campió derrotant en la final a IC França per 4/1. En la lluita pel tercer i quart lloc, IC Itàlia es va fer amb la medalla de bronze superant a IC Alemanya.

Pel que fa al quadre femení, IC Espanya va quedar subcampiona en perdre la final contra IC Itàlia per 2/1. En aquest cas, en tercera posició va quedar IC Alemanya, que va superar a IC Anglaterra per 2/0.

La Copa Potter va comptar amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, la Real Federación Española de Tenis i el Consell Català de l’Esport.