FINALITZA EL MÀSTER DE LA COPA CATALUNYA

El passat dissabte 28 de desembre, el CM Tennis Vall Hebron va acollir les finals del Màster de la primera edició de la Copa Catalunya de Tennis, una Copa que nascuda amb l’objectiu d’homogeneïtzar la competició juvenil a tot el territori català.

Les finals del Màster d’aquesta primera edició de la Copa Catalunya, varen donar inici a les 10:30 del matí amb la celebració dels partits de les categories benjamí femení, aleví masculí i femení així com cadet masculí i femení.

En la categoria benjamí femení, la campiona  va ser Maria Pardo (CT Lleida), que va superar en la final a la tennista del CT Lloret, Anna Calatrava, per un doble 40. Per la seva banda, en la categoria aleví, la victòria fou per Adrià Franco i Meritxell Teixidó, del CT Lleida. Franco va supera a Edgar López (CE Mas Ram) per 36 62 (10/2) mentre que Teixidó superava a Alejandra Subias (CT Girona) per 61 63.  Les  dues darreres finals del primer torn de la jornada, varen ser les de la categoria cadet, amb victòria de Carlota Verdú (CTN Sant Cugat) sobre Carlota Farres (CT Vic) per 76(2) 62 i per Hugo Abril (CT  Barcino), que superava a Roger Peláez (Top Tenn) per un doble 61.

A les 12.00 donava inici el segon torn de les finals, amb les categories benjamí masculí, júnior masculí i infantil masculí i femení. En la categoria infantil femení, títol per la tennista del CT Vic Jana Rovira, superant en la final a Taisia Bolsova (CT Llafranc) per 64 62, mentre que en la categoria infantil masculí, Adrián Vázquez (CT Barcino) es proclamava campió superant a Daniel Chicano (GEiEG) 63 61.  En la categoria benjamí maculí, victòria per Adrià Velázquez (CT Barcino) sobre Nicolau Canas (Nou Tennis Belulla) per 54(5) 45(0) (10-3). Finalment, en la categoria júnior masculí, victòria per Marçal Miret (CT Barcino) sobre Noah Regas (CT Girona) per 76(6) 64.