Notícies

Ferrer cau eliminat per Federer a Londres

El suís Roger Federer s’ha imposat a l’espanyol David Ferrer en el segon partit de la Copa Masters que s’està celebrant a Londres entre els vuit millors jugadors del món per 6-1 i 6-4, després d’un xoc en què el nombre 7 del món va anar de menys a més.

El segon duel del grup B es plantejava, en principi, bastant desigual, ja que en els deu enfrontaments anteriors entre els dos, inclosa la final del Masters el 2007, Ferrer mai havia guanyat a Federer. A més, el suís arribava a Londres com un dels favorits per aixecar per cinquena vegada aquest títol, mentre que l’espanyol havia aconseguit el pas a última hora.

Federer va fer una de les seves demolidores sortides i en només 15 minuts li havia infringit al de Xàbia un dur 4-0. Ferrer, per la seva banda, es va veure contagiat del ritme accelerat del partit i va cometre més errors del normal. No va ser fins al cinquè joc quan va trencar el servei al suís i va començar a trobar el seu joc, madurant més els punts.

El segon set va començar bé pel valencià, que malgrat el càstig rebut mai va abaixar els braços i va guanyar per primera vegada el seu servei. Aquesta segona mànega no va tenir res a veure amb la primera i Ferrer va fer esforçar-se al número dos del món en cada punt.

Tot i així, el de Basilea va demostrar per què és el jugador que més tornejos de Grand Slam ha guanyat en la història i va imposar la seva classe per acabar guanyant el partit per 6-1 i 6-4.

– RESULTAT.

Grup B. Primera jornada.

Andy Murray (GBR/N.5) a Robin Soderling (SUE/N.4) 6-2 i 6-4.

Roger Federer (SUI/N.2) a DAVID FERRER (ESP/N.7) 6-1 i 6-4.

Share