Notícies

Ferrer cau amb Murray a l'Open d'Austràlia

David Ferrer es va estancar a meitat del camí cap a la seva primera final d’un grand slam, superat pel britànic Andy Murray (4-6, 7-6 (2), 6-1 i 7-6 (2)), més sòlid i que va ser superat a la final pel serbi Novak Djokovic, en la seva tercera escomesa per conquerir un Grand Slam, l’Open d’Austràlia.

Murray, l’home que pretén heretar la conquesta de Fred Perry, l’últim britànic, el 1934 a aconseguir la glòria a Austràlia, va trigar 3 hores i 46 minuts a acabar amb la resistència de l’espanyol, que, igual que a l’Open dels Estats Units 2007, quan va sortir malparat davant Djokovic, es va despertar de mala manera del seu somni.

A l’inrevés que en aquella ocasió, Ferrer va disputar el partit. El va lluitar fins a l’extenuació amb la idea de donar un cop a la taula i qüestionar la condició d’intractable d’un dels quatre gegants de la raqueta que amb prou feines deixen espai als altres.

L’alacantí, que surt del Melbourne Park com sisè jugador del món, per sobre del txec Tomas Berdych, va afrontar el repte amb l’impuls que concedeixen les nou victòries collides el 2011 i que li van propinar el torneig d’Auckland, fa dues setmanes.

Share