Notícies

Èxit sense precedents del XI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis platja!

El passat cap de setmana del 28-30 de setembre, la platja de Bogatell de Barcelona va acollir de la mà del Club Beach Tennis Barcelona i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja, el torneig de beach tennis més important de la península i un dels referents europeus en tornejos de qualitat.

Aquesta edició ha estat marcada des dels seus inicis per un èxit sense precedents. Amb prop de 290  inscripcions i més de 20 nacionalitats presents a l’esdeveniment es va fer palès el gran poder de convocatòria de Barcelona com a referent internacional en tennis platja, únic al seu entorn, i amb un aval de qualitat assolit pel Beach Tennis Barcelona amb els tornejos precedents.

Amb el  #beachtennisBCN6500 la ciutadania de Barcelona va poder gaudir d’un festival de beach tennis amb majúscules que va arrancar el divendres 28 amb la disputa de la categoria femenina i masculina del torneig ITF0. El dissabte 29 va tenir lloc el dia gran d’aquest festival del tennis platja, amb prop de 100 parelles participants i disputant partits de màxim nivell en categoria masculina, femenina i mixta del ITF6500. El diumenge 30 va donar cabuda al torneig nacional Open N3 i a la disputa de la categoria sub14, alhora que va acollir el plat fort del cap de setmana, les semifinals i finals ITF6500 en categoria femenina i masculina.

Aquesta onzena edició va comptar, a més a més, amb jugadors i jugadores de màxim nivell internacional, com l’actual número 1 del món la italiana Giulia Gasparri, que no va dubtar en desplaçar-se a la ciutat comtal per disputar aquesta onzena edició del Trofeu Ciutat de Barcelona de tennis platja.

En aquest entorn únic i per primer cop en la història del tennis platja català i nacional, les finals del torneig varen poder ser seguides per televisió gràcies a la cobertura realitzada per Esport3, retransmissió que va permetre gaudir des de casa del millor beach tennis, alhora que el públic assistent va poder vibrar de primera mà amb el gran ambient de festa, platja i esport que es va viure a la platja de Bogatell.

Resultats

El lliurament de premis va comptar amb la presència de Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis i Alba Gamell, presidenta del Club Beach Tennis Barcelona mentre que la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, va poder gaudir del millor beach tennis el dissabte al matí al no poder assistir al lliurament de premis del diumenge per problemes d’agenda. En quant als resultats obtinguts podem estar ben contents dels resultats dels jugadors i jugadores locals en aquest gran Festival del Beach tennis, destacant els resultats d’Alba Gamell, finalista del ITF0 i campiona del Open Nacional femení i de Pol Filella, semifinalista del ITF6500.

  • ITF6500: En categoria femenina, la parella italiana Martina Corbara i Ninny Valentini es va imposar a la final per un 6-4/6-2 a la també parella italiana integrada per les germanes Noemi Romani i Michela Romani després de superar a les semifinals a la número 1 del món Giulia Gasparri i a la seva parella, Nausica Pesari. En categoria masculina la parella greco italiana formada per Ioannis Dimopoulos i Marco Scudellari va vèncer de forma contundent per un 6-0/6-2 a la parella també italiana integrada per Teo Casadei i Diego Gallini.
  • ITF0: En categoria masculina, la parella francesa formada per Guillaume Leruste i Ugo Quilici va vèncer a la final a la també parella francesa François Tibaud i Nicolas Gianotti per un contundet 6-0/6-3, mentre que en categoria femenina la parella integrada per la jugadora russa Nataliya Tomofeeva i la letona Natlja Tumsevica van derrotar per un 6-2/6-3 a la parella catalano veneçolana integrada per Alba Gamell i Ganesha Diaz, ambdues jugadores part del Grup Femeni d’Alt Rendimenten beach tennis del Club Beach Tennis Barcelona, organitzador del 11è trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja.
  • Open N3: En categoria femenina, la parella formada por la catalana Alba Gamell i l’alemanya Dorothée Berret es va imposar per dos sets a la final davant de la parella menorquina integrada per Sara Casasnovas i Francisca Sintes. Pel que fa a la categoria masculina Aitor Catchot i Gerard Torres es van proclamar guanyadors en 3 sets davant la parella integrada per Albert Becerra i Àlex Moya.

Retransmissió Esport3

Final femenina ITF6500 > https://www.youtube.com/watch?v=hygGPvA-xJk&t=581s
Final masculina ITF6500 > https://www.youtube.com/watch?v=N4pk95S7PoA&t=17s

NOTICIA I FOTOS: Beach Tennis Barcelona Club

Share