Notícies

Éxit rotund de la Diada del Tennis Lleidatà

El tennis lleidatà va viure el passat dissabte dia 12 de juny la seva gran festa anual amb motiu de la Diada del Tennis. En el decurs del dinar es van entregar els trofeus als guanyadors dels campionats provincials del 2009, tant en categoria individual com per equips,  i es va fer balanç de l’any esportiu.

La festa, que reuneix un cop a l’any a representants de clubs, directius, entrenadors, jugadors i patrocinadors, va comptar amb la presència, entre d’altres, del president de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols i el Director Tècnic de la FCT, Albert Costa.

El Representat Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi Garcia, va agrair la presència dels prop de 150 assistents i va detallar algunes de les novetats més importants que s’han viscut al llarg de la temporada, com ara la creació del Master Provincial o el bon ús, tant en l’aspecte quantitatiu com en el qualitatiu, que s’ha fet de les pistes cobertes de la Caparrella amb més de 200 partits disputats.

El Representat Territorial a Lleida de la FCT, Ignasi Garcia

Així mateix, Ignasi Garcia, va donar la benvinguda als nous presidents de club i va estendre la seva mà a tots els clubs per seguir treballant junts en favor del tennis lleidatà.

D’altra banda, tots els clubs de la província de Lleida, representants tots ells a la Diada, es van adherir a la campanya Raquetes Sense Fronteres, d’Esport Solidari Internacional. El representant de la ONG, Josep Maldonado, va exposar l’objectiu de l’associació i va agrair el suport rebut a les terres de Lleida.

Per acabar, cal dir que va haver obsequis per a tots els jugadors i es va fer un sorteig de nombrosos regals entre els assistents valorats amb més de 6.000 euros.

Éxit rotund de la Diada del Tennis Lleidatà

Share