ÈXIT DELS TARRACONINS AL CE LAIETÀ

Els jugadors del CT TARRAGONA van fer un molt bon paper al campionat del CIRCUIT JUVENIL D’HIVERN del CE LAIETÀ, ja que molts d’ells van estar presents a les rondes finals de la prova, que comptava amb la majoria dels millors jugadors de Catalunya.

L’ ALEX CASAS, que ha fet una gran temporada, va disputar la final del quadre 1 en categoria Infantil, a on va caure davant el jugador local TONI BATLLE per 6/2 i 6/3.

El PABLO GOR, un dels millors tenistes júniors de Catalunya, també va assolir el sots-campionat en la seva categoria, ja que va caure a l’última ronda enfront de l’ ERIC GARCIA, que va culminar un gran torneig i es va imposar pel resultat de 7/6 6/1.

També volem destacar les semifinals que van aconseguir la MARIONA PEREZ en categoria Benjamí i l’ANNA DANIEL en categoria Aleví, els quarts de final de la INÉS CALDERÓN i la CLAUDIA BARTOLOMÉ en categoria Aleví i de l’ANNA GARCIA al quadre Cadet i els vuitens de final de l’Infantil CARLOS CASTELLOTE i dels Cadets ALEX VALERIANO i ALBERT CREIXELL tots ells als quadres 1 de la prova.

La DELEGACIÓ de la FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS de TARRAGONA va donar recolzament al club i va estar present en molts dels partits dels seus jugadors.