Notícies

ÈXIT DELS EQUIPS FEMENINS DE LA PROVÍNCIA EN LA 3a LLIGA CATALANA

El passat 17 i 18 de juny, van tenir lloc les finals de la 3a Lliga Catalanaa les instal.lacions del Centre Internacional de Tennis de Cornellà.

L’equip Aleví Femení del CT Serramar es va proclamar campió de la divisió 1, al derrotar contrapronòstic a l’actual Campió de Catalunya, al CT Barcino per 2/1. Àngela Geballi va perdre en el supertibreak amb la Campiona de Catalunya Aleví i Infantil, Victoria Jiménez, per 57 63 i 97. Els 2 punts del CT Serramar els van assolir Leire Salines vs Júlia Inhiesto, 61 63 i Rut Aliagas vs Carla Vilaginés per 62 64.

Gran torneig de l’equip Cadet Femení del CT Reus Monterols, que no partia com a cap de sèrie i va conquerir el títol en la divisió 1, derrotant al RCT Barcelona 1899 per 3 a 1. Les victòries de les reusenques van ser: Sandra Ginés vs Alejandra Botvol 60 60; Angela Pérez vs Carlota Cost 63 61 i el doble Fernandez-Gines vs Botbol- Custic 20 i abandonament. Marta Custic del Barcelona va derrotar a Leire Fernandez per 61 61.

Cal destacar també que els equips femenins, Júnior i Infantil, del CT Tarragona es van proclamar sotscampions de la divisió 1, perdent en la final amb el RCT Barcelona (2/1) i el CT Barcino (3/2) respectivament. Les integrants dels equips de Tarragona en la final van ser Lucía Gor, Anna Domingo i Ingrid Montserrat en l’equip Júnior i Ainara Pozuelo, Claudia Casas i Claudia Muñoz en l’Infantil.

Per últim, el CST Cunit amb l’equip Aleví masculí integrat per Unai Aixeres, Pol Locubiche, Pau Martínez i Alejandro Rosales, va fer final en la divisió 2, perdent per 3-1 amb el CT Badalona.

 

Share