Notícies

Èxit dels equips de la nostra província als campionats de Catalunya per equips

L’equip Júnior Masculí del CT TARRAGONA va assolir recentment el sots-campionat de Catalunya en categoria Júnior Masculí “or”.

Els jugadors del Tarragona es van quedar només a un pas d’aconseguir el prestigiós títol de Campions de Catalunya Júnior ja que van caure a la final enfront el CE LAIETÀ per un ajustat 4 a 3.

El club de la nostra província només va poder ser doblegat als dobles decisius a on el partit clau va ser el que van disputar el DAVID JORDÀ i l’ALEX VALERIANO, que no van poder amb la forta parella campiona de Catalunya de dobles el JAUME PLA i el MARC COLLADO que formen una parella molt poderosa i amb molts partits d’experiència a les seves esquenes.

Per arribar a la gran final el Tarragona s’ha desfet de clubs de renom com el CT URGELL, el CT LLEIDA i, fins i tot, el RCT BARCELONA.

L’ equip Tarragoní està completament format per jugadors fets a casa des de petits. Això es digne de destacar, ja que en moltes ocasions s’han d’enfrontar a clubs que tenen jugadors fitxats d’arreu de l’estat.

Es per això que ens sentim molt orgullosos del PABLO GOR, el DAVID JORDÀ, el KEVIN GARCÍA, l’ ALEX VALERIANO, el GERARD PLATERO, l’ ALBERT CREIXELL, l’ ALEX CASAS, el CARLOS CASTELLOTE, el PERE VALLS, el CARLOS LÓPEZ i el MARC OSTA i també del seu capità l’ABEL RINCON.

No ens volem oblidar de la resta d’equips de la nostra província com ara el CST CUNIT, que ha guanyat el Campionat de Catalunya Júnior en categoria “argent”, el CT MONTBLANC que va arribar a les semifinals de Catalunya Aleví Femení en categoria “argent”, el CT REUS MONTEROLS que també ha estat semifinalista de Catalunya Aleví Masculí en categoria “argent” ó el propi CT Tarragona que també ha aconseguit classificar-se entre els quatre millors equips de Catalunya Alevins Femenins en categoria “or”.

Share