Èxit dels catalans al Circuito Marca Jovenes Promesas del CE Sánchez-Casal.

Els representants catalans van copar tres de les quatre places de les finals masculina i femenina d’aquesta competició reservada  a jugadors de categoria cadet que es va disputar al club del Pratt de Llobregat.

La tennista del CT Sabadell, Marina Guinart, quarta favorita,  va guanyar la prova femenina en imposar-se a la final a la tennista del RCT Barcelona-1899, Georgina Segarra, sisena cap de sèrie, per 6/1 i 6/1. Per arribar a la final Segarra va haver de superar en semifinals a la màxima favorita de la competició, la tennista del CT de La Salut, Olga Martínez, a la que va derrotar per 6/7, 7/6 i 7/6(3) en un duríssim partit. La campiona ho va tenir més còmode davant la cinquena cap de sèrie, la jugadora Paula Gutierrez Pérez, a la que va vèncer per  6/3 i 6/2.

En categoria masculina el triomf  va ser pel malagueny Pedro Domínguez, segon cap de sèrie, que es va imposar a la final al tennista català del CT de La Salut, Pepe Batalla, tercer favorit, per un ajustadíssim marcador de 4/6, 7/6(4) i 7/6(5). Domínguez va arribar a la final despres de derrotar en semifinals al tennista català del CT Barcino, Robert Herrera, per 6/4 i 7/6(7). Per la seva part, Batalla va superar en la penúltima ronda al primer favorit, el tennista extremeny del CT Montijo, Alberto Barroso, per un explícit resultat de 6/4 i 6/1.

Finalistes del Circuit MARCA Jovenes Promesas al CE Sánchez-Casal.