Notícies

ÈXIT DEL TENNIS PLATJA CATALÀ EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA

ESPANYAEspectaculars resultats els aconseguits pels representants del tennis platja català en el darrer Campionat d’Espanya, celebrat a la Platja de la Puntica de San Pedro del Pinatar ( Múrcia ). Les parelles formades pel barceloní Gerard Rodríguez i el canari Antomi Ramos en categoria masculina, i les barcelonines Eva Fernández i Tania González a la femenina, s’han alçat amb el títol de campions.

Antomi Ramos i Gerard Rodríguez han exercit de grans favorits i han revalidat el títol conquerit l’any passat a Oriola. En aquesta ocasió han superat a la final el menorquí Aitor Catchot i el barceloní Gerard Torres 6-1 6-1, aconseguint la seva tercera corona junts. En semifinals Ramos / Rodríguez van vèncer a Santi Pont i Pol Baijet 6-2 6-0, mentre que Catchot / Torres sorprenien als segons favorits, Víctor López Ros i Pol Filella 6-2 4-6 6-3.

La competició femenina es presentava més oberta, circumstància que han aprofitat les barcelonines Eva Fernández i Tania González per alçar-se amb el títol a la final davant les també barcelonines Alejandra Porteiro i Ganesha Díaz, per 3-6 6-4 7-6 (1). Tania González ja havia estat subcampiona d’Espanya en 2014 formant parella en aquella ocasió amb Begoña de Toro, mentre que Eva Fernández havia estat aquest any subcampiona d’Espanya Júnior amb Carla Marrero. En semifinals van vèncer a la Mireia Rebull i Clara Grifoll 6-3 3-1, mentre que Porteiro / Díaz apartaven de la lluita pel títol a les primeres favorites i campiones del passat any Grimanesa Santana i Omayra Farías 6-3 6-0.

NOTICIA I FOTO: RFET

 

 

Share