ÈXIT DEL TENNIS PLATJA CATALÀ AL CAMPIONAT D’ESPANYA

Vera (Almeria) va acollir la 20a edició dels Campionats d’Espanya de Tennis Platja 2022. El torneig, organitzat pel Indalo Beach Tennis Club, es va celebrar del 28 d’abril a l’1 de maig amb una participació rècord de 310 jugadors procedents de tot l’estat. El Tennis Platja Català hi va estar ben present amb una nodrida representació i amb molt bons resultats en la majoria de les categories disputades.

La primera que cal destacar és la victòria en el quadre femení, d’Eva Fernández i Ariadna Costa. La parella del Beach Tennis Barcelona, principals favorites al títol, es van proclamar campiones d’Espanya en guanyar a la final Farías / Ruiz per 6/2 7/5. Aquest ha estat el  cinquè títol per la ripolletenca Eva Fernández i primer per la terrassenca Ariadna Costa. Destacar també la tercera posició de Ganesha Díaz (BT Prat) fent parella amb la canària Daniela Rodríguez.

En la categoria absolut masculí, la parella del CEP Barcelona, Àlex Albors i Santi Puente es van quedar a les portes del triomf al perdre a la final contra López/ Tejada, els número u del quadre, per 6/3 6/2. Destacar també a la parella del BT Prat, Pol Filella  i Gerard Torres, que van obtenir una meritòria tercera posició.

En categories juvenils, títol S14 per Clàudia Casas (CEP Barcelona 2020) i per Ana Romero (BT Barcelona) en categoria S18. Casas, que va disputar el torneig fent parella amb la canària Santana,  va quedar campiona en imposar-se amb solvència a totes les seves rivals.
Per la seva banda, Romero, fent parella amb Rodríguez, va guanyar la final amb un ajustat 3-6, 6-4, 10-5.

Finalment, en el +50 masculí, també hi va haver campió català amb Júlio Villalobos, que fent parella amb Murueta, es van imposar en la final als quarts caps de sèrie Martínez/Martínez amb un partit molt disputat fins al final 6/7(8) 6/3 10/6.