ÈXIT DEL TENNIS PLATJA CATALÀ AL CAMPIONAT D’ESPANYA

Vera (Almeria) va acollir la 21ª edició del Campionat d’Espanya de Tennis Platja. El torneig, organitzat per l’Indalo Beach Tennis Club, es va celebrar del 26 al 28 de maig amb una participació rècord de 160 tennistes procedents de tot l’estat. El Tennis Platja Català hi va estar present amb una nodrida representació i amb molt bons resultats en la majoria de categories disputades.

La primera que cal destacar és la victòria en el quadre absolut femení d’Eva Fernández, jugadora del Beach Tennis Barcelona, fent parella amb Sabrina López. Les principals favorites al títol van complir amb els pronòstics i es van imposar en la final a Omayra Farias i Daniela Rodríguez per 6/1 4/6 10/5.  Aquest ha estat el sisè títol consecutiu per a la ripolletenca Eva Fernández, i el segon juntament amb Sabrina López, després de guanyar-lo juntes també el 2019. Ariadna Costa (Beach Tennis Barcelona) amb Anely Ruiz van caure en les semifinals contra la parella subcampiona.

En la categoria absolut masculí, Gerard Rodríguez Querol, del CEP Barcelona, es va proclamar campió fent parella amb Antomi Ramos després de superar en la final a la parella catalana formada per Pol Filella (Beach Tennis El Masnou) i Gerard Torres (CEP Barcelona) per un doble 6/1.

En l’individual femení, Ariadna Costa, segona cap de sèrie del torneig i brillant subcampiona mundial absoluta, es va endur el títol en superar en la final a María Martínez per 7/2. En la prova masculina, Gerard Rodríguez es va quedar a les portes de repetir triomf després de cedir en la final contra Álvaro García per 7/6. En semifinals, el jugador del CEP Barcelona, havia superat a Gerard Torres per 7/6.