Notícies

ÈXIT DEL TENNIS CATALÀ EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE VETERANS

Aquest cap de setmana ha finalitzat el Campionat d’Espanya de Veterans Individual i Dobles que, per primera vegada, s’ha disputat en dues seus per l’alt nombre de participants, amb més de 850 jugadors i jugadores. El Club Tennis Llafranc i el Club Tennis d’Aro han estat la seu d’aquest campionat, que ha repartit una cinquantena de títols entre totes les categories, amb edats compreses entre els 30 i més de 90 anys. En aquest sentit, cal fer una menció especial. El tarragoní Leandro Campabadal ha estat el participant més veterà amb 94 anys.

Un any més el Tennis Català ha estat ben present en totes les finals. En la prova +30, David Biosca va superar a Roger Ordeig per 7/5 6/3. Joan Manel Cardona i Cristina Fontelles es van quedar a les portes del títol del +40 en caure contra Ignacio Vicente i Francisca Sintes, respectivament. En el +45, Gisela Riera es va proclamar campiona després de derrotar a Natalia Ramundo per 6/0 6/2. Menys sort va tenir David Cortés, que va cedir davant Francisco Javier Martínez Baena per 6/0 7/6. Sí que es va endur el títol Jordi Mas en el +50. En aquest cas, va superar a Manuel Ortiz per un clar 6/1 6/3. Marta Homedes va ser la guanyadora del +55, en vèncer a Virginia Galán per 6/0 6/2. En canvi, Carlos Homedes no va poder imposar-se a Jorge Tagliaferro, amb un doble 6/3.

En el +60, també hi va haver doble representació catalana, però amb sort diversa. Francisco Garcia López es va desfer de Pablo Semprún (6/3 6/4), mentre que Magda Gual no va poder superar a Ana Almansa (6/2 6/4). Narcís Carbó va ser el guanyador del +65, en superar a Javier Molina en el súper tie-break (0/6 6/2 14/12). En la prova +70 femenina, hi va haver final catalana. Rosa Maria Togores es va endur el duel davant Ángela Díaz Antona (6/0 6/2). Sixte Cambra no va poder imposar-se a Ramón Martín-Sanz en un partit molt ajustat, per 6/4 3/6 10/7. En l’altre final que enfrontava a dos tennistes catalans, Sebastián Hidalgo i Juan A. Sánchez Bartol, va ser el primer el que es va proclamar campió del +70 (6/3 6/1). Julia Corral va ser finalista de la mateixa prova en perdre contra Leticia Herrera en el súper tie-break (6/4 4/6 10/7). Francisco Las Heras, en el +85, i Jaime Furió, en el +90, també es van quedar a les portes del títol. Van perdre contra Félix Candela (6/2 6/4) i Francisco Revert (6/4 4/6 10/4), respectivament.

PALMARÈS DOBLES

+40 Masculí

Campions: Jordi Borrisser i Roger Laccaci

+45 Masculí

Finalistes: Mariano Garcia i Rodrigo Izquierdo

+50 Masculí

Campions: Lluis Vilanova i Albert Moreno-arrones

Finalistes: Roger Almania i Josep M. Lluch

+65 Masculí

Campions: Fèlix Riba i Josep M. Riba

Finalistes: Víctor Roman i Gil Gómez-Lobo

+70 Masculí

Campions: Sixte Cambra i Tomàs Inoges

+40 Femení 

Campiones: Sonia Delgado i Francisca Sintes

Finalistes: Andrea Ramundo i Natalia Ramundo

+45 Femení

Campiones: Aurea Castellà i Gisela Riera

+50 Femení

Campiones: Roser Bassas i Marta Homedes

+55 Femení

Finalistes: Pia Hanko i Elisabet Sallent

+60 Femení

Finalistes: Marien Borràs i Belén Oria

+70 Femení

Campiones: Eugenia Carrasco i Rosa M. Togores

+45 Mixt

Campions: Yolanda Clemort i Sergi Duran

+55 Mixt

Campions: Marta Cerdà i Roman Bosch

+70 Mixt 

Campiones: Carmen Perea i Jorge Haenelt

Finalistes: Fancisco Solana i Mirella Gritti

 

 

 

Share