Notícies

Èxit del II Open Ciutat de Tàrrega Afitec

Tarrega

Ferran Ventura va ser el brillant vencedor del II Open Ciutat de Tàrrega Afitec, celebrat amb èxit a les pistes del Club Tennis Tàrrega del 12 al 18 de juny.

El torneig va comptar amb un quadre final de 32 jugadors, una molt bona participació i amb un excel·lent nivell de tennis. A l’igual que en la primera edició, es van repartir 2.000 euros en premis, amb 900 per al campió, 400 per al finalista, 200 per als semifinalistes i 75 per als quart-finalistes. Els nombrosos aficionats que es van aplegar al club, sobretot durant el cap de setmana per les semifinals i les finals, van poder d’una molt bona setmana de tennis, amb partits molt competits e interessants.

 

Entre els duels més destacats cal remarcar el de quarts de final entre el defensor del títol i campió de la primera edició, Oscar Sabaté, davant un gran Quim Sorni, que finalment es va endur la victòria en dos sets per 6-3 i 6-4, en un partit molt competit i amb uns intercanvis duríssims.

Tampoc no va decebre la gran final, que va enfrontar Ferran Ventura, del Salt, i el tortosí Quim Sorni, defensors de dos estils diferents que van oferir un partit molt interessant i llarguíssim que els va tenir a la pista més de 3 hores i mitja. Finalment, l’experiència i veterania de Ventura es va acabar imposant per 6-3, 6-7 i 6-4 davant la joventut, talent i l’empenta de Sorni, gran tenista amb un futur molt prometedor.

Cal remarcar que el campió venia de jugar el dia anterior en les semifinals un partit duríssim contra Alberto Colas, un jugador saragossà de només 17 anys que també el va obligar a ser a la pista durant tres hores i mitja (6-3, 6-7 i 6-4). En resum, el CT Tàrrega va viure una magnífica segona edició del seu torneig, amb molt bon tennis i que a nivell organitzatiu també va sortir força bé, un fet que garanteix la continuïtat de l’Open. L’àrbitre va ser el director tècnic provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto.

Share