Notícies

ÈXIT DEL 2n CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SELECCIONS PROVINCIALS

El Club Tennis Llafranc, va acollir el passat 28 i 29 de setembre, el 2n Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials de tennis amb la presència de 64 dels millors jugadors i jugadores catalans en les categories d’aleví i infantil.

El torneig, emmarcat dins el Programa de Tecnificació i Seguiment de l’Àrea Esportiva de la Federació Catalana de Tennis, té com a principal objectiu continuar amb el seguiment i evolució formativa de forma continuada dels jugadors i jugadores, però des de punt de vista de competició. A més a més, el torneig presenta com a principal al·licient, que els jugadors i jugadores competeixen representant a la  seva província, fet que li dóna un important caràcter emotiu a la competició.

El Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials va donar inici dissabte 28 de setembre amb la celebració de les semifinals, tant en categoria aleví com infantil.  En la categoria aleví, la Selecció de Tarragona va superar a la Selecció de Girona per 4/3, mentre que en l’altra semifinal, la Selecció de Barcelona superava a la de Lleida per idèntic resultat. Per la seva banda, en la  categoria infantil, victòria de la Selecció de Barcelona per 6/1 davant Girona i victòria de Tarragona davant la Selecció de Lleida també per 6/1.

Diumenge a les 09.00 donaven inici les finals, que enfrontaven a la Selecció de Barcelona i la Selecció de Tarragona en ambdues categories, amb victòria i títol pels barcelonins en la categoria aleví i en infantil. En la lluita per 3r i4t lloc, la Selecció de Lleida va supera a la de Girona en totes dues categories.

L’acte de cloenda del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials, va comptar amb la presència d’Isidre Tenas, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell, Jordi Masquef, Diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Dani Cornudella, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Cumellas, Vicepresident Econòmic de la Federació Catalana de Tennis i President de CT Llafranc i Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis.  Per a Jordi Tamayo, “la celebració d’aquest tipus de competició és un gran estímul per als jugadors i jugadores, que tenen l’oportunitat d’enfrontar-se als millors de las seva categoria amb el gran al·licient de defensar els “colors” de la seva província”.

 

Share