Notícies

Èxit de la Lliga Benjamí McDonald’s

El Club Tennis Lleida va organitzar amb èxit durant dos mesos la Lliga Benjamí per equips McDonald’s. Un any més, l’entitat va quedar molt satisfeta pel suport dels altres clubs de la demarcació de Lleida superant el rècord d’equips inscrits de les altres edicions. Enguany van ser 13 els participants amb uns 125 nois i noies de 8 a 10 anys. Èxit de la Lliga Benjamí McDonald’s
Cal destacar la importància d’aquesta competició, una de les que va dirigida al futur del tennis lleidatà amb l’objectiu de divertir i formar joves jugadors. Per aquest motiu s’intenta apropar els nois i noies a la competició d’una forma molt més lúdica i sense cap tipus de pressió per part dels tennistes, ja que sempre és molt més agradable poder jugar els seus primers partits rodejat dels seus amics i un capità.

Èxit de la Lliga Benjamí McDonald’s
Aquest any es va fer un grup independent de quatre equips amb enfrontaments d’anada i tornada i dels quals havia de sortir el campió de la Lliga d’aquesta nova edició. L’altre grup, format per 9 equips, es va dividir en dos subgrups on jugaven tots contra tots i el 13 de novembre es van disputar els partits entre els equips dels dos subgrups, depenent de la classificació final.

Èxit de la Lliga Benjamí McDonald’s
Després de dos mesos d’intensa competició al grup independent (Ronald McDonald’s), la primera posició va ser pel CT Lleida A, seguit del CN Lleida A, el CT Urgell A i el Sícoris. A l’altre grup (Happy Meal), la victòria final va ser pel CT Lleida B, mentre que segon va acabar el CE Mas Duran. Tercer va ser el CT Balaguer i la resta es van classificar per aquest ordre: CN Lleida B, CT Mollerussa, CT Urgell B, CT Lleida C, CN Lleida C i CT Urgell C.

Share