Notícies

ÈXIT CATALÀ ALS DOS ITF JUNIOR DELS GORCHS

Els dos tornejos internacionals ITF World Tennis Tour Juniors (J4) consecutius, que s’han disputat a Les Franqueses del Vallès, han acabat amb victòries d’Albert Pedrico i Roger Pascual en l’individual masculí; Jordi Garcia i Isaac Lopez en el dobles masculins; i Alice Ferlito en el dobles femení. 

 En el primer d’ells, disputat del 24 al 29 de maig al Club Tennis Els Gorchs, el jugador del RCTB-1899 i amb beca del TEC Carles Ferrer Salat Albert Pedrico, es va proclamar campió després de superar a la final al kenyà Kael Shalin per 6-3 i 7-6.  Amb aquesta victòria, el lleidatà aconsegueix el seu primer èxit internacional després d’haver-se quedat fins en quatre ocasions a les portes d’una final aquesta temporada (Maribor,  Avignon, Telde i Tarragona). En el quadre de dobles femení, Alice Ferlito, de l’Emilio Sánchez Club Esportiu, es va endur el títol amb la noruega Emily Sartz-Lunde, després de derrotar a la final a Georgina Hays i Eleni Karantali per un contundent 6-0 i 6-4. Aquest és el tercer títol en dobles que aconsegueix la catalana aquest curs, després d’imposar-se també a Tarragona i Nairobi. 

 En el segon torneig, celebrat la setmana següent, del 31 al 5 de juny també als Gorchs, la victòria de l’individual masculí se la va endur Roger Pascual. El jugador del RCTB-1899 amb beca del TEC Carles Ferrer Salat, va superar en el partit decisiu a Mateo Luis Álvarez en tres sets (7-6, 1-6, 3-6). Aquest ha estat el seu primer títol de la temporada, després de perdre la final de l’ITF Junior de Girona. En el quadre de dobles, tant en el masculí com en el femení, hi va haver campions i finalistes catalans. Per una banda, Jordi Garcia i Isaac Lopez, del CT Cabrils, van guanyar a la parella formada per David De Hoyos i Ivo Isqueiro en una final molt ajustada que es va decidir al súper tie-break (3-6, 6-2 i 10-7). Per una altra, en el femení, Alice Ferlito va quedar finalista amb la britànica Georgina Hays en perdre la final per 7-6, 5-7 i 3-10.

 

 

Share