Notícies

ÈXIT CATALÀ A BRESSUIRE

Sis joves tennistes catalans, acompanyants pel tècnic de la FCT, Marc Compte, es van desplaçar a França per tal de participar al reputat torneig internacional “Top 10/12 de Bressuire” que es disputa en pistes ràpides i que és puntuable pel rànquing de Tennis Europe.

La seva actuació global va ser més que satisfactòria ja que es van aconseguir dos títols de campions i dues places de finalistes.

Aquests van ser els resultats:

Sub-11 masculí.

El jugador del TC Farners, Marc Roura es va proclamar campió en derrotar a la final a l’italià Nicolas Merzetti per 4/6, 6/3 i 6/0

Sub 11 femení

La tennista del Top Tennis TC, Helena Jansen va perdre en segona ronda amb la francesa Pauline Bourigault per 6/1, 5/7 i 6/4.

Sub 12 masculí

El jugador del CE Laietà, Marc Milà, va arribar a la final on va haver d’abandonar per lesió quan perdia per 6/4 i 2/0 davant l’estonià Kenneth Raisma. Per la seva part el jugador del CT de la Salut, Eduard Güell, va caure en semifinals en perdre per 7/6(4) i 7/5 també amb Raisma.

Sub 12 femení

Julia Payola, tennista del CT Olot, va arribar a la final on va caure derrotada davant la britànica Gabriella Patricia Taylor per 6/4 i 7/6(1)

Dobles Sub 12 masculí

Eduard Güell i Marc Milà, es proclamen campions en derrotar a la final a la parella formada pels francesos Blanqueneaux i Khlif per 6/3 i 6/2

Dobles Sub 12 femenins

Alba Cortina i Julia Payola disputen la final on son derrotades per la parella britànica formada per Gabriella Taylor i Lila Simpson per 6/7, 3/6 i 10-8.

ÈXIT CATALÀ A BRESSUIRE

Share