Exhibició del tennis lleidatà al Circuit del Reus Ploms

Lleida va ser protagonista del Circuit Juvenil d’estiu 2010, Memorial Encarna Serena, celebrat a les pistes del CN Reus Ploms a principis de setembre. El torneig es va disputar en les categories Júnior, Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí i en moltes d’elles hi va haver presència lleidatana a les finals amb la consecució d’alguns títols de campió.

A la categoria benjamí masculí, Alejandro Serret, del Club Tennis Lleida, va assolir els sotscampionat després de perdre la final davant Sergi Roviralta per 6-3 i 6-1. A la categoria femenina, la final va tenir com a protagonistes les germanes Teixidó, també del CT Lleida. L’Ares es va endur la victòria per 6-3 i 6-4 davant l’Aran.
Pel que fa al grup aleví, el protagonisme lleidatà va ser incontestable. De fet, els quatre tennistes que van accedir a les semifinals són lleidatans. Néstor Giribet es va imposar a Pep Canyadell per 6-4 i 7-5, mentre que Álvaro Barranco va superar Aureli Cortada per 6-3 i 6-0. A la final, Giribet, del CN Lleida, va guanyar Barranco, del CT Lleida, per un ajustat 7-6, 6-7 i 6-1.
D’altra banda, a la categoria infantil, Thais Gabriel, del CT Urgell, va aconseguir una excel·lent segona posició després de perdre a la final; Blau Caballol, del CN Lleida, també va arribar a la final de la categoria cadet femení.
Per acabar, Ramon Puértolas, del CT Urgell, va exhibir un gran nivell i es va erigir campió del Circuit del Reus Ploms, en vèncer en cadets el seu company de club, Guillem Secanell.