Notícies

Exhibició de tennis en cadira de rodes i “clinic” d’Special Olympics.

La gran festa del tennis en que s’ha convertit el “Barcelona Open BancSabadell – Trofeu Conde de Godó” troba habitualment espai per altres activitats força allunyades del tennis professional. I aquest any no va ser una excepció. Les pistes 3 i 4 del RCT Barcelona es van convertir, el proppassat dissabte, en escenari de dues activitats que es van dur a terme de forma paral·lela.
Per una banda, Sergi Bruguera va fer un “clinic” amb vuit components del grup de discapacitats intel·lectuals que aspiren a participar als Special Olympics, ajudat en tot moment pel Director Tècnic de la FCT, Albert Costa. Mentre tant, a l’altre pista, dues de les millor jugadores espanyoles de tennis en cadira de rodes, les catalanes Elena Jacinto i Barbara Vidal, van disputar un partit amistós al que finalment es va incorporar l’Albert Costa com a espàrring de luxe.
Presents en aquesta jornada hi van ser la Sra. Marta Ferrusola i el Sr. Joan Lluis Monteys, en representació d’Especial Olympics Catalunya, el president del RCT Barcelona-1899, Albert Agustí i el vicepresident social, Jaume Llena, el gerent de MAPFRE a Barcelona, Ramón Pujol, el responsable de tennis en cadira de rodes de la FCT, Alfons Chercoles i el President de la FCT, Francesc Orriols.

La festa va finalitzar amb una foto de família amb tots els participants i amb una entrega de regals oferts per Mapfre, Fundació Mapfre, Nike i RCTB-1899.

Exhibició de tennis en cadira de rodes i “clinic” d’Special Olympics.

Share