EXCEL·LENTS RESULTATS DELS TENNISTES CATALANS AL RAFA NADAL TOUR DE VALLDOREIX

El Club Esportiu Valldoreix ha acollit del 22 al 30 de març la tercera prova del Rafa Nadal Tour, que ha finalitzat amb grans resultats per als tennistes catalans.

En la prova Sub 12, el jugador del Centre Atlètic Laietània Austin Feltham es va proclamar campió després de superar al seu company Tim Franco per un doble 6/1. En aquesta categoria, també cal destacar les semifinals de Pablo Jiménez (RCTB-1899) i del jugador de l’Acadèmia Emilio Sánchez Yuchen Liu.

En el Sub 14, Ian Barroeta (RCTB-1899), que partia com a vuitè cap de sèrie, va ser el guanyador en desfer-se en la final de Toni Escarda per 6/3 6/2. Liliana Chetry (RCTB-1899)  va ser la campiona de la prova femenina. En aquest cas, va imposar-se a Irene Basalo per 6/0 6/2.

En el Sub 16, Alex Escofet (RC De Polo) es va quedar a les portes del títol en cedir en la final contra Yago Castellanos per 6/2 6/4. Destacar també les semifinals de José Ignacio Cuevas. Indira Delgado (Golf Terramar) va ser la campiona en la prova femenina després d’imposar-se a Tomiris Nurzhan (C.A Laietània) per 6/4 6/4.