Estrella Cabeza guanya el II Internacionales Club de Campo-FTM

La tennista andalusa del CT Barcino, Etrella Cabeza, s’ha proclamat campiona del torneig ITF Women’s que, amb una dotació de 10000$, s’ha disputat a les pistes de terra batuda del Club de Campo Villa de Madrid.

Cabeza ha fet honor a la seva condició de primera cap de sèrie del torneig i ha derrotat a la final a la tennista romanesa Laura Ionna Andrei que va arribar a la darrera ronda desprès de guanyar-se la seva participació al quadre principal des de la fase de classificació.

Per arribar a la final, la campiona es va desfer en primera ronda de Carmen López i en segona De la Torre. Ja a quarts de final, Cabeza va superar a la noruega Ulrikke Eikeri per 6/3, 6/7(2) i 6/1 mentre que a semifinals va disposar de Sara Sorribes, la jove jugadora valenciana que provenia de la fase de classificació, per un abassegador 6/0 i 6/0.

Per la seva part, la romanesa Andrei va arribar a la final en derrotar a les semifinals a la setena favorita, Anabela Fernández, per 6/2 i 7/5.

A la prova de dobles, el títol va ser per a la parella formada per Lucia Cervera i la italiana Benedetta Davato que es van imposar per 7/5 i 7/6(4) a les màximes favorites, la polonesa Karolina Kosinska i la russa Yevgeniya Kryvoruchko.

Aquest títol representa el primer de la temporada per a la jugadora sevillana i el vuitè de la seva carrera professional.

Estrella Cabeza, campiona del II Internacionales Club de campo-FTM.